Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Levitra

levitraLevitra sadrži vardenafil i namijenjena je liječenju problema erektilne disfunkcije kod muškaraca starijih od 18 godina. Glavna karakteristika vardenafila je brzo djelovanje, a nedavna istraživanja su pokazala da učinak Levetre može trajati do 12 sati nakon uzimanja.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči LEVITRA

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutijica Levitra 2 x kutijica   69,99 €
3 x kutijica Levitra 3 x kutijica 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutijica Levitra 4 x kutijica 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutijica Levitra 5 x kutijica 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutijica Levitra 6 x kutijica 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutijica Levitra 7 x kutijica 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Što je Levitra i za što se koristi?

    Levitra se svrstava u grupu lijekova koji se koriste za liječenje erektilne disfunkcije i za održavanje te postizanje iste. Danas se procjenjuje kako jedan od deset muškaraca pati od postizanja i održavanja erekcije. Uzroci su najčešće fizičke i psihičke prirode, no uzroci su većinom kombinirani. Neovisno o uzroku, učinak tableta je isti. Dolazi do promjene na glatkim mišićima kao i krvnim žilama, dolazi do prokrvljenosti penisa i on postaje krućim.

    Levitra je često korišten proizvod, no važno je naglasiti kako bi svaki muškarac trebao odabrati odgovarajući lijek za borbu protiv erektilne disfunkcije. Koje su prednosti i nedostaci ovoga lijeka? Lijek je poznat po svojoj visokoj učinkovitosti. Pomaže kod: Postizanja i održavanja erekcije, postizanja orgazma kod muškaraca koji pate od dijabetesa ili drugih bolesti koje su odgovorne za erektilnu disfunkciju, bržeg akumuliranja aktivnih tvari kako bi se ostvario seksualni odnos. Poput svakog lijeka, navedene tablete također nose i negativne osobine. U primjeru, izvorni sastav je veoma skup pa se mnogi korisnici okreću generičkoj verziji. Tablete se mogu kupiti u ljekarni.

    Levitra uzimanje i djelovanje

    Lijek bi se uvijek trebao uzimati prema uputama, bilo da su one upute o lijeku ili upute dobivene od strane liječnika ili ljekarnika. Uobičajena početna doza iznosi 10 mg. Levitra tableta se uzima približno 25 minuta prije planiranog odnosa. Ukoliko je muškarac spolno uzbuđen, u navedenom razdoblju od 25 minuta do 5 sati nakon uzimanja tablete erekciju možete postići bilo kada. Tableta se uzima uz čašu vode, može se uzimati uz hranu iako je preporučljivo da se uzima nakon lakšeg obroka. Levitra se uzima jednom dnevno prema određenim dozama. Doze se mogu mijenjati ovisno o muškarcu.

    Po čemu se navedeni lijek razlikuje od ostalih na tržištu? Djelovanje Levitre prvenstveno se temelji na Vardenafilu koji svojim svojstvima podsjeća na Sildenafil i Tadalafil. Tijekom primjene lijeka muškarac neće doživjeti nuspojave koje su moguće kod drugih lijekova i omogućuje bezbrižniju erekciju. Levitru mogu koristiti muškarci u dobi od 18 do 65 godina, i on je siguran za povremenu ili stalnu uporabu. Što je potrebno znati prije konzumacije navedenog lijeka? Morate obavijestiti svog liječnika ukoliko planirate uzimati lijekove za postizanje erekcije. Muškarci koji pate od bolesti krvi, poremećaja tlaka, konvulzija, bolesti bubrega i jetre i bolesti srca ne bi smjeli uzimati ovakve lijekove.

    Levitra nuspojave i mjere opreza prilikom uzimanja

    Lijekovi za liječenje erektilne disfunkcije mogu uzrokovati nuspojave, no se neće pojaviti kod svakog muškarca. Nuspojave su često blage i umjerene i prolaze nakon prvog ili drugog uzimanja lijeka. U češće nuspojave ubrajaju se: Glavobolja, crvenilo u licu i na prsima, probavne tegobe, mučnina, omaglica, začepljen nos ili curenje nosa. Levitra ne donosi bolne erekcije, no u slučaju da primijetite kako nešto nije u redu potrebno je odmah zatražiti liječničku pomoć. Prije nego krenete s uzimanjem lijeka, poželjno je da pažljivo proučite uputu o lijeku.

    Savjetovanje s liječnikom ili ljekarnikom može vam uvelike pomoći da izbjegnete moguće nuspojave ili druge neugodnosti prilikom konzumacije. Kako se čuva Levitra? Nakon otvaranja i korištenja, lijek je potrebno pospremiti na sigurno mjesto. Tablete se ne smiju dijeliti s drugim muškarcima koji imaju isti problem. Potrebno je obratiti pažnju na datum isteka roka valjanosti koji je jasno naglašen na pakiranju proizvoda. Navedeno su neslužbene te skraćene upute za lijek. Za službene upute i smjernice obratite se vašem liječniku ili ljekarniku.