Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra gel Oral Jelly

Kamagra gel Oral Jelly dolazi u kutiji od 7 x 100 mg gelova različitih voćnih okusa. Najbolje ga je uzeti na prazan želudac prije jela. Djeluje nakon 20 minuta od uzimanja i traje 3 sata. Koristi se tako da cijelu tekućinu iz vrećice istisnete u usta i progutate.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GEL Oral Jelly

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kam. Oral Jelly 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Kam. Oral Jelly 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Kam. Oral Jelly 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Kam. Oral Jelly 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Kam. Oral Jelly 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Kam. Oral Jelly 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

    POKLON: Za vas je dostava besplatna!

    Ukupan iznos narudžbe:

    Kamagra gel Oral Jelly za postizanje potencije

    Kamagra gel Oral Jelly inovativan je lijek koji je dizajniran za liječenje problema erektilne disfunkcije kod današnjih muškaraca. Zahvaljujući svojem sastavu i obliku, navedeni lijek se gotovo odmah apsorbira u tijelo, što omogućuje brže djelovanje. Navedeni lijek je napravljen u obliku posebnog voćnog želea, a poseban je prema načinu primjene i prema praktičnosti. Uzima se kao vitamin, brzo djeluje i može se uzeti neposredno prije planiranog seksualnog odnosa. Kome je namijenjen Kamagra gel Oral Jelly?

    Navedeni lijek namijenjen je svakom muškarcu koji se želi riješiti problema erektilne disfunkcije. Preporučuje se svim muškarcima koji imaju problema s postizanjem erekcije, kao i muškarcima kojima je potreban dodatan stimulans. Navedeni lijek se razlikuje od ostalih lijekova za potenciju na tržištu, a sve zahvaljujući svome obliku i okusu. Kakav učinak se ostvaruje uzimanjem ovoga lijeka? Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli. Sildenafil koji je glavna aktivna tvar lijeka brzo se apsorbira u tijelo i daje momentalne rezultate. Erekcija se postiže već u roku 20 minuta i ona ostaje jaka i nakon odnosa.

    Kamagra gel Oral Jelly razlika u odnosu na druge lijekove za erektilnu disfunkciju

    Kamagra se često opisuje kao generic Viagra radi istih aktivnih sastojaka, no postoji razlika u sastavu. Kamagra gel Oral Jelly sastoji se od ažuriranog te poboljšanog sastava, što poboljšava djelovanje i pruža višestruko djelovanje. Osim navedenog, Kamagra gelovi dolaze u voćnim okusima, što pridonosi diskreciji uzimanja. Kako bi se trebao uzimati Kamagra gel Oral Jelly? Vrećica se sastoji od 5 grama gel želea. Uzima se prema potrebi ili prema preporuci liječnika ili ljekarnika.

    Nakon uzimanja, lijek djeluje samo jedan dan i počinje djelovati već nakon 20 minuta od uzimanja. Kako bi se postigla željena erekcija potrebna je blaga erotska stimulacija. Poželjno je da dozu odredi liječnik jer samoliječenje može veoma lagano dovesti do predoziranja ili pojave nuspojava. Navedeni gel dolazi u dvije doze, 50 i 100 mg. Doziranje se odabire prema problemu koji se tretira, kao i prema sveukupnom zdravstvenom stanju muškarca. Prilikom korištenja navedenog gela zabranjeno je konzumirati alkohol ili druge određene lijekove kako se ne bi stvorio kontra efekt.

    Kamagra gel Oral Jelly sigurnost korištenja

    Navedeni lijek za liječenje impotencije je siguran za korištenje i izaziva minimalne nuspojave. Nuspojave se mogu pojaviti jedino u slučaju predoziranja ili ako se koristi uz druge lijekove za postizanje potencije. U slučaju navedenog možete doživjeti sljedeće nuspojave: Bolna i duga erekcija, mučnina, vrtoglavica, snižavanje krvnog tlaka, pospanost, pojačano znojenje, problemi s vidom. Navedene nuspojave mogu proći same od sebe, no ako potraju više sati tada je poželjno da se zatraži liječnička pomoć.

    Kamagra gel Oral Jelly najbolje je koristiti odgovorno i prema uputama proizvođača ili liječnika/ljekarnika. Kako bi se trebao čuvati navedeni lijek? Kamagra gel Oral Jelly poželjno je držati na suhom te tamnom mjestu. Radi svoje primamljivosti lijek je potrebno držati što dalje od znatiželjne djece koja lijek mogu zamijeniti s gumenim bombonom. Rok trajanja lijeka je do 3 godine nakon proizvodnje, datum je jasno otisnut na samom pakiranju. Prije korištenja navedenog lijeka poželjne su liječničke konzultacije kako bi se izbjegle gore navedene nuspojave ali i druge zdravstvene posljedice koje mogu biti povezane sa samoliječenjem.